Ik voelde me meteen thuis in de sportgroep

Wil is een enthousiaste sporter van de Griffioen sportgroep. We vroegen wat zijn ervaringen zijn.

“In de sportgroep bij Griffioen voelde ik me meteen thuis. Het is een hechte, kleine gemeenschap waar de trainer perfect inspeelt op diverse niveaus. De sfeer is ontspannen en gezellig, wat sporten zo plezierig maakt. Mijn bloeddruk verbeterde dankzij de activiteiten, ik focus meer op mijn houding en voel me mentaal sterker.”

Iedereen voelt zich thuis
Wil vervolgt verder: “Het sociale aspect is geweldig! Hier vind je ondersteuning en verbondenheid. Ik raad deze groep sterk aan, want iedereen, ongeacht het niveau, wordt hier met open armen ontvangen. Het is niet alleen een plek voor lichaamsbeweging, maar vooral voor een inclusieve en ondersteunende gemeenschap.”

 

Griffioen Nijmegen West

Een keer meedoen?

Woon je in de wijk Oud-West en wil je graag meer bewegen? Je bent van harte welkom bij ‘Oud-West Sterk en Gezond’ in Griffioen! Drie kwartier tot een uurtje sporten samen met andere wijkbewoners. Onder leiding van een sportcoach van Riverland Healthcentre.
Ieder op zijn eigen niveau en tempo. En zowel tijdens als na het sporten is er natuurlijk ruimte voor een praatje.

Bekijk dit filmpje van een les met een groep enthousiaste deelnemers.

Meedoen kost per keer € 3,75 voor buurtbewoners en € 2,50 voor bewoners van Griffioen. Als je twee keer per week meedoet, krijg je een les per maand gratis. Je kunt per maand opzeggen. Meld je via de mail aan. Of bel 085 – 743 04 29.

Bekijk hier het rooster.