Filmkwartier

Heb je (n)iets met film? Ben je benieuwd naar wie je mede-wijkbewoners zijn? Heb je liefde voor je het Waterkwartier en wil je het verhaal van de wijk delen? Neem dan deel aan het Filmkwartier, waar je samen wekelijks met andere deelnemers aan een project werkt. Dat kan samen een film maken zijn of iets anders dat jullie samen bedenken om de wijk op een mooie manier in beeld te brengen. En jullie resultaat wordt op zondag 31 maart in een feestelijke sfeer in de wijk gepresenteerd!

Vanaf 22 februari t/m 28 maart iedere donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur in Griffioen ga je samen andere buurtbewoners en hulp van een professional aan de slag. We gaan uit van een groepje met 6 tot 15 deelnemers. Het is fijn als je elke donderdag erbij kunt zijn. Kun je een keer niet, dan is dat geen probleem.

Meedoen kost niks! Wel graag even vantevoren aanmelden. Dit kan binnenkort via dit formulier of loop even binnen bij Griffioen en meld je aan bij Buur-West.

Meer weten?
Heb je nog twijfels of dit wel iets voor je is? Of heb je nog vragen? Bel of mail dan buurtverbinder Marlies van Schelven, 06 – 20 85 21 99 of marlies@griffioennijmegen.nl. Ze helpt je graag verder.
Go Short Festival Nijmegen
Deze activiteit wordt georganiseerd door het Go Short Festival. Griffioen stelt haar locatie beschikbaar. Go Short is hét festival voor de korte film in Nederland. Naast de wedstrijd om de beste film zijn er ook diverse focusprogramma’s, educatieve activitetien, workshops en ontmoetingsplekken voor filmmakers, publiek en andere betrokken. Dit jaar heeft Go Short Nijmegen het Waterkwartier gekozen om deze wijk met haar rijke geschiedenis en haar mooie mix aan mensen.

 

Datum

mrt 28 2024
Verlopen!

Tijd

15:00 - 17:00

Locatie

Ontmoetingsruimte
Voorstadslaan, 6541 SP Nijmegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *