Gluren bij de Buren in Griffioen

De deuren van Griffioen staan altijd voor iedereen open en op deze bijzondere zondagmiddag natuurlijk ook. We zijn dan namelijk een van de Nijmeegse locaties van het landelijke amateurkunstenfestival Gluren bij de Buren.

Dynamic Movement zorgt die middag voor drie bijzondere dansoptredens (om 14.30 / 16.00 / 17.30 uur) in Griffioen. Kom je hun danskunsten ook bekijken? Het team van BUUR West ontvangt jou en alle andere buren heel graag!

Dynamic Movement

Over hun optreden: “Jouw ego is altijd op z’n hoede. Jouw ego leeft nooit in het nu. Jouw ego komt altijd tekort. Jouw ego is een drama queen. In de performance zoeken zes dansers individueel en gezamenlijk naar innerlijke balans, proberend te begrijpen hoe ze in het nu kunnen komen en loskomen van de beperkingen die het ego ze oplegt”

Gluren bij de Buren

In 1400 tuinen in Nederland verspreid over 29 gemeenten zijn er optredens van lokaal talent. Van muziek en dans tot theater.

Alle optredens duren 30 minuten en vinden plaats tussen 13 en 18 uur in tuinen bij jou in de buurt. Je hoeft niet te reserveren en entree is op basis van een vrijwillige bijdrage. Kijk voor meer informatie over het fesitval en het programma op de website van Gluren bij de Buren.