BUUR West in Griffioen is 11 mei officieel geopend!

Speciaal voor de gelegenheid hebben we het restaurant in een nieuw jasje gestoken. De muur heeft een ander kleurtje gekregen. Er hangen kunstwerken van een jonge kunstenaar uit Nijmegen-West. En we hebben een gezellige zithoek gemaakt. Iedereen is welkom om te komen genieten van ons biologische en duurzame menu. Proef bijvoorbeeld de kabeljauw met groene currysaus en mangosalsa of de rendang daging van biologisch rundvlees. Vlees, vis of vegetarisch: we hebben voor iedereen iets. Op warme dagen kan je op ons grote terras bovendien genieten van de avondzon.

Griffioen oud-west Nijmegen

Op 11 mei vierden we de officiele start van het eetcafé met wijkbewoners en vrienden van BUUR. Het was een mooie opening en een aantal bleven om een hapje mee te eten. Het werd een gezellige avond. BUUR West is donderdag t/m zondag geopend vanaf 16:30. Loop gerust binnen om een kijkje te nemen!