Volop bezig in en rond Griffoen

In en rondom Griffioen zijn we druk bezig om van Griffioen een fijne plek in Oud-West te maken. Aan de buitenkant maken we het ook aantrekkelijk en zorgen we voor veel groen. De tuin wordt multifunctioneel en nodigt uit tot ontmoeten, bewegen en spel. Ook leggen we een wandelpad aan de zijde van de Voorstadslaan aan. Dit is speciaal gemaakt voor rollator- en rolstoelgebruikers. Binnenkort starten we met de eerste fase van het aanleggen van ons eigen voedselbos (aan de kant van de Voorstadslaan). Als straks alles klaar is, dan kunnen buurtbewoners heerlijk zitten in het groen in hun eigen wijk. Genieten van een kop koffie op het terras, een rondje wandelen en meehelpen in de tuin en het voedselbos met plukken bijvoorbeeld. Het vernieuwde Griffioen is mede mogelijk gemaakt door: Oranjefonds, gemeente Nijmegen, LVC. Provincie Gelderland financierde de tuinaanleg. Ook woningcorporatie Talis droeg hieraan bij. Stichting RCOAK financierde de aanleg van het rollator/rolstoel pad. De bouwkundige voorzieningen, ontmoetingsruimte en de keuken in Griffioen zijn mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK. Veel dank aan deze organisaties!

Griffioen Nijmegen West Ontmoet Nijmegen West Activiteiten Nijmegen West

In en rondom Griffioen zijn we druk bezig om van Griffioen een fijne plek in Oud-West te maken. Aan de buitenkant maken we het ook aantrekkelijk en zorgen we voor veel groen. De tuin wordt multifunctioneel en nodigt uit tot ontmoeten, bewegen en spel. Ook leggen we een wandelpad aan de zijde van de Voorstadslaan aan. Dit is speciaal gemaakt voor rollator- en rolstoelgebruikers. Binnenkort starten we met de eerste fase van het aanleggen van ons eigen voedselbos (aan de kant van de Voorstadslaan). Als straks alles klaar is, dan kunnen buurtbewoners heerlijk zitten in het groen in hun eigen wijk. Genieten van een kop koffie op het terras, een rondje wandelen en meehelpen in de tuin en het voedselbos met plukken bijvoorbeeld. Het vernieuwde Griffioen is mede mogelijk gemaakt door: Oranjefonds, gemeente Nijmegen, LVC. Provincie Gelderland financierde de tuinaanleg. Ook woningcorporatie Talis droeg hieraan bij. Stichting RCOAK financierde de aanleg van het rollator/rolstoel pad. De bouwkundige voorzieningen, ontmoetingsruimte en de keuken in Griffioen zijn mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK. Veel dank aan deze organisaties!